Na zámku Korozluky opět koncert !!! Již v sobotu 3.9. od 18:00 hod

30.08.2016 21:35

...  A bude opět nabitý skvělou muzikou a zajímavými hosty. Koncert se uskuteční již tradičně v zámeckém parku v Korozlukách 3.9.2016 od 18.00 hodin a na pódiu se vystřídají kromě Petr Kalandra Memory Band i Oskar Petr - spoluzakladatel Marsyas, autor řady hitů od Lucie po A. Langerovou, který vystoupí se svojí novou partou.
Skvělou zprávou je potvrzení účasti Romana Dragouna. Česká rocková legenda Roman Dragoun, zpěvák, skladatel a klávesista působí na hudební scéně od poloviny sedmdesátých let. Z rodného Písku se přestěhoval do Brna, kde působil ve skupině REGENERACE a poté se stal členem PROGRES 2, se kterými natočil slavné album „Třetí kniha džunglí“, kde se podílel… i autorsky (skladba „Muž, který se podobá odvrácené straně měsíce“ se stala rockovou písní roku 1982). V současné době je i výrazným členem skupiny Supergroup.
Dále vystoupí i výborné teplické trio Dva a půl chlapa sestavené z členů skupiny Blue rocket, skupina Urban Turban (Teplice) a závěr večera bude patřit mosteckým jistotám a to kapele Cumbal. Leták je ZDE.

Zpět